GoCredible ontvangt benodigde betaalvergunning voor verdere groei

Amsterdam, mei 2021 – Betaaldienstverlener GoCredible heeft een betaaldienstverleningsvergunning verkregen bij De Nederlandsche Bank (DNB). Deze vergunning was noodzakelijk geworden door de groei van het fintechbedrijf en voor uitbreiding van de diensten naar het buitenland.

Ondersteuning van complexe betalingen op groeiende platforms

GoCredible is een innovatieve fintech gespecialiseerd in het simpel en snel implementeren van complexe betaaloplossingen. Dit doen zij met behulp van hun Smart Contracts Platform. GoCredible. richt zich op de snelgroeiende platformeconomie, van Crowdfunding tot tweedehands auto’s. De complexiteit van betalingen op deze platforms neemt toe. Denk aan multisplit betalingen wanneer een klant items van verschillende aanbieders in één winkelmandje afrekent, die vervolgens verrekend moeten worden. Maar ook de afhandeling van derdengelden of een vergaande integratie met backoffice-systemen vereist diepe specialistische kennis.

Risicopraktijk verzorgt complete projectleiding vergunningstraject

In maart 2020 is Risicopraktijk in opdracht van het bestuur van GoCredible gestart met het aanvraagproject. De projectleiding was in handen van Michael Schoevaart. Eind juni 2020 is de vergunningsaanvraag incl. alle documentatie ingediend bij DNB en na een intensief verificatieproces is de vergunning verleend in mei 2021. Gefeliciteerd GoCredible en Risicopraktijk met deze mooi mijlpaal!

Dienstverlening Risicopraktijk 

Risicopraktijk weet aan welke voorwaarden uw onderneming moet voldoen om voor een vergunning in aanmerking te komen en verzorgt de aanvraag voor u. Neem contact op via info@risicopraktijk.nl