Risk Expert

Practice Leader

Michael Schoevaart is oprichter en practice leader van “de Risicopraktijk”. Hij is gecertificeerd registeraccountant (RA) en register IT auditor (RE). Michael kan creëren vanuit zijn passie voor risicomanagement. Hij faciliteert dynamische risico sessies op gevoelige bestuurlijke thema’s en complexe (IT) projecten.

NOREA

Publicist en docent

Michael heeft de opleiding integraal risico management  mee helpen ontwikkelen. Hij faciliteert de workshops Risico’s in projecten en programma’s, de Vaardigheden van de risicomanager en Risicomanagement in één dag. Michael blogt regelmatig over risicomanagement. Bijgaand de link naar een overzicht van de externe Publicaties van Michael. Voor meer informatie zie  Michaels profiel

nba logo

Netwerk

Als practiceleader van de Risicopraktijk werkt Michael nauw samen met een slim netwerk van vertrouwde partners vanuit een gezamenlijke passie voor het mooie vak risicomanagement. Passie om samen  de weerbaarheid te vergroten tegen wat je niet kent ! Ondernemend om samen op zoek te gaan naar het onbekende. Slim om oplossingsexpertise en best practices ervaring snel te mobiliseren waar dat nodig is. Michael is geassocieerd met: